Je bent naar het strand geweest. Het zand kriebelt tussen je tenen en zit overal in je haar. Het is fijn als je daarna neerploft in een luxe hotelkamer. Het strand is alleen een aanrader in de zomer? Zeker niet. Proef het hele jaar door de zoute zeelucht op je lippen.

Opladen aan het strand na een drukke week? Of met het hele gezin uitwaaien op het strand? Onze strandhotels vind je aan het strand van IJmuiden en bij Scheveningen.

IJMUIDEN AAN ZEE

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach is het strandhotel waar je na 150 stappen op het strand staat. Trek jouw hardloopschoenen aan voor een ochtend work out, of plof neer op je handdoek. Heb je genoeg van het zand tussen jouw tenen? In de buurt van ons hotel fiets je langs de duinen en wandel je langs de havens van IJmuiden.

SCHEVENINGEN

Het bekendste en drukste strand van Nederland vind je in Scheveningen. De bekende Pier, talloze strandtenten en de boulevard zorgen ervoor dat je hier het hele jaar door van het strand geniet. Inmiddels is de Pier van Scheveningen een nieuw leven ingeblazen. Hier  vind je winkels, restaurants, Tasty Comedy en niet te missen; het Reuzenrad. Vanuit ons hotel sta je binnen een kwartier met de tram op hét strand van Nederland.  

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam