Maak je wellnessdag compleet met een ontspannen behandeling! Bij Thermae 2000 zijn er verschillende behandelingen mogelijk, je hebt de keuze uit: gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages, workshops en hypnotherapie.

Behandelingen

Bij de gezichtsbehandelingen wordt er gebruikt gemaakt van ons eigen huidverzorgingsproduct thermae for me. De eigen productlijn van Thermae 2000. De producten hebben een speciale heilzame werking en zijn verrijkt met thermaal water uit eigen bron. Alle producten zijn anti-aging en zorgen voor een stralend gehydrateerde huid.

Massages

Doe extra energie op met een van de heerlijke massages of kies juist voor een ontspannende massage. Masseren is geschikt voor het soepel maken van spieren en voert tegelijkertijd afvalstoffen af zodat je lichaam een gezonde boost krijgt. Je boekt al een massage vanaf € 35,- p.p.

Workshops

Naast de vele behandelingen zijn er ook workshops. Kies bijvoorbeeld voor de workshop masseren en leer hoe je de massagetechnieken thuis kunt toepassen. Of wil je leren hoe je op een bewuste manier kunt omgaan met stress? Kies dan voor de workshop mindfulness en leer op een structurele manier omgaan met stress. Deelnemen aan een workshop kan al vanaf € 7,50 p.p.

THERMAE.NL

locatie of hotel

Start Reservering

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
Start Reservering
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst