Zie jij jouw stage ook als start van een carrière binnen de hospitality alleen weet je nog niet waar te beginnen? Of weet jij al zeker dat je toekomstige baan bijvoorbeeld in management zit? Dan is het Tailor Made Traineeship (TMT) the place to be!

Bij Apollo en Leonardo Hotels nemen wij het opleiden van de nieuwe generatie hoteliers serieus en zorgen wij voor de juiste bagage voor een vliegende start van je carrière. In samenwerking met jou zorgen we voor een stage op maat, letterlijk Tailor Made! We gaan kijken wat het beste bij jou past. Tijdens het TMT krijg je trainingen in Persoonlijk Leiderschap, Marketing, Revenue Management, Finance en meer. Ook bieden wij de TMT Classes; een plek waar je kan sparren, ideeën met elkaar uitwisseld en waar je afstudeeronderzoek/bedrijfsplan wordt besproken!

 

Over Apollo en Leonardo Hotels

Wij zijn een jonge, innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan. Wij geloven dat je mee moet bewegen met de wensen en behoeftes van de gast. Dat betekent dat er soms vast omrande regels overboord gegooid moeten worden. Want waarom alles standaardiseren, de gast is immers toch ook niet standaard?

Onze hotels zijn net zo verschillend als onze gasten en personeel. Toch weten we zeker dat de gast overal een onvergetelijk verblijf heeft; of hij met volledige concentratie moet vergaderen, pas laat aankomt in het hotel of juist vroeg uit de veren moet. Apollo Hotels staat garant voor de mooiste momenten in de mooiste steden van Nederland. Apollo Hotels heeft 11 locaties, van Groningen tot Breda, met allemaal een unieke uitstraling en locatie.

Apollo en Leonardo Hotels hebben samen de handen in een gesloten door de overname van Israëlische Fattal Hotel Group. Waar Leonardo in 2006 werd opgericht als de Europese tak van Fattal Hotel Group, kwam Apollo Hotels daar in 2018 bij. Het portfolio van Leonardo Hotels in Nederland bestaat uit Leonardo Hotel Rembrandtpark Amsterdam, de gloednieuwe Leonardo Royal Hotel Amsterdam en de aankomende Leonardo Boutique Hotel bij het Rijksmuseum.

Fattal Hotel Group

Fattal Hotel Group is een van de snelst groeiende hotelketens in Europa en Israël, met 200+ hotels en 40.000+ hotelkamers verpreid over 100+ bestemmingen. De groep is opgericht in 1998 door David Fattal en sinds 2006 actief in Europa. Het Europese portfolio bestaat uit Leonardo Hotels en de onlangs overgenomen ketens Jurys Inn (Verenigd Koninkrijk en Ierland) en Apollo Hotels (Nederland). Een belangrijk onderdeel van de filosofie van Fattal Hotel Group is dat alle hotels niet alleen in eigendom zijn, maar deze ook door de groep worden gemanaged en geëxploiteerd.

 9 REDENEN WAAROM JIJ EEN TRAINEESHIP MOET DOEN BIJ APOLLO EN LEONARDO HOTELS

Het TMT is opgericht door Robbert Swart, General Manager bij Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd en Roelof Gjaltema, Hotel Manager bij Apollo Hotel Utrecht City Centre. Beide zijn ze als trainee begonnen bij Apollo Hotels en doorgegroeid tot belangrijke sleutelposities binnen de keten. 


1. Een stage op maat

Jij kan je stage op maat maken, letterlijk Tailor Made! Iedere HBO trainee die bij ons aan de slag gaat is automatisch TMTer. Het programma is onderscheidend omdat het jou de mogelijkheid biedt om je stage in te vullen op een manier die bij jou past. Je kan op verschillende afdelingen en locaties jouw stage te doorlopen. Voorbeeld: jij loopt 10 maanden stage? Dan is het mogelijk om 5 maanden als GM trainee mee te lopen in Utrecht om vervolgens het tweede deel van je stage als Marketing trainee aan de slag te gaan!

2. Je bent onderdeel van de TMT Class

Als trainee ben je lid van de TMT Class. Dit is een groep met alle trainees binnen de keten. Elke twee maanden is er een meet-up (inclusief hotelovernachting) waar iedereen samenkomt voor de expert-sessies, om te sparren en/of je onderzoek te bespreken. 

3. Expert-sessies

De expert-sessies bestaan uit trainingen door GM's, externe partijen en experts op gebied van onder andere Marketing, Revenue Management en Finance. 

4. Senior MT lid als coach naast je supervisor

Naast je stage supervisor krijg je een buddy. De buddy is een Masterclass of Management lid vanuit een ander hotel of afdeling die is toegewezen als coach. Deze coach kan – naast de directe stagebegeleider of leidinggevende – als vraagbaak en vertrouwenspersoon worden ingezet. 

5. TRAININGEN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Bij Apollo & Leonardo Hotels rekenen we er op dat jij initiatief toont en niet bang bent om de leiding te nemen. We kijken kritisch met jou naar jouw leiderschap (skills) en helpen je hier middels een training Persoonlijk Leiderschap in te ontwikkelen!6. Organiseer je eigen (closing) event(s)

Samen met jouw TMT class zul je een grootschalig Closing Event organsieren op één van onze tofste locaties! Daarnaast is er ruimte om jouw eigen ideeën tot werkelijkheid te brengen. Dit kan zelfstandig, met mede-TMTers of collega's van jouw afdeling.  

7. Mogelijkheid tot internationale werkervaring

Apollo en Leonardo Hotels vallen onder de Fattal Hotel Group. Door heel Europa en Israël zijn er 200 - and counting - hotels waar jij jezelf kan ontwikkelen. 

8. Je sluit aan bij externe (netwerk) events 

Als trainee hebben wij jou nodig! Als TMT Ambassador kan je mee naar leuke (netwerk) events. Zo kan je je netwerk uitbreiden en potientiële trainees enthousiasmeren. Je gaat met jouw TMT Class en Senior Management in ieder geval naar de HotelloTOP!

9. Je overnacht regelmatig in onze hotels

De TMT bijeenkomsten en trainingen zijn op verschillende locaties in Nederland! Hierdoor overnacht je regelmatig in verschillende hotels door het hele land. WAT MAAKT JOU DE PERFECT FIT?

  • Jij ziet jouw stage direct als het startpunt van een carriere bij Apollo en Leonardo Hotels;
  • Jij bent Lead by Example, door jouw enthousiasme stimuleer jij collega’s en verleen jij de beste service aan onze gasten;
  • Jij ben de ‘to go to’ persoon waar het altijd op kan rekenen;
  • Jij bent pro-actief; het succes van jouw TMT is aan jou!;
  • Jij krijgt energie van samenwerken, je bent leergierig en ambitieus;
  • Flexibel rooster? Voor jou geen enkel probleem! Jij bent zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds én op zondag en feestdagen flexibel inzetbaar.

SOLLICITEER NU!

Wij hebben op verschillende afdelingen stagevacatures open staan! HIER kan je de vacatures bekijken en solliciteren. Voor meer informatie en vragen kan je contact opnemen via TMT@apollohotels.nl. 

THE CLASS OF 2020/2021

TMT class of 2020/2021