Jullie zijn op zoek naar een bijzondere locatie voor de mooiste dag van jullie leven. Onze hoofdstad voldoet aan jullie wensen, maar dan is er nog zoveel keuze! 

Apollo Hotel Amsterdam

Stap letterlijk in het huwelijksbootje bij ons. Vanaf ons terras aan het water kijk je uit over de grachten van Amsterdam. Met een diner bij The Harbour Club Amsterdam Zuid sluiten jullie je dag af. We helpen graag met de organisatie vanjullie dag in Apollo Hotel Amsterdam

Ramada Apollo Amsterdam Centre

Proost op 85 meter hoogte op de liefde. Met het uitzicht op de achtergrond snijden jullie de taart aan en vieren jullie deze dag tot in de late uurtjes. Wij zorgen dat alles geregeld is. Vraag nu een offerte aan voorjullie feest in Ramada Apollo Amsterdam Centre!

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Geef elkaar het ja-woord aan het water in een romantische sfeer. The Harbour Club Vinkeveen verzorgt de catering, zodat jullie en de gasten genoeg energie hebben voor een goed feestje. Sluit de dag daarna af met de huwelijksnacht in onze suite. Laat ons je heplen met de organisatie vanjullie dag in het gloednieuwe Event Centre Vinkeveen!

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
Start Reservering
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst