Je gaat op citytrip, dan overnacht je het liefst midden in het centrum van de stad. Dat begrijpen we. Boek daarom hier rechtstreeks jouw kamer in het centrum van Utrecht of Amsterdam, zodat je verzekerd bent van de Best Buy. Wat dit inhoudt? De goedkoopste prijs en meer voordelen!

Jouw voordelen:

  1. Tot 15% korting op het goedkoopste tarief;
  2. ALTIJD verzekerd van de goedkoopste prijs;
  3. 10% korting op eten en drinken;*
  4. Gratis early arrival vanaf 12.00 uur;*
  5. Gratis late check out tot 14.00 uur;*
  6. Gratis upgrade naar een luxere kamer.*

*Op basis van beschikbaarheid

Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre

Bij ons slaap je pal naast het Rijksmuseum en tussen de exclusieve winkels van de P.C. Hooftstraat. De drukte vermijden? Kies voor de ochtend- of avonduren. Binnen 5 minuten sta je in het Vondelpark en je zoekt gemakkelijk de Amsterdamse gezelligheid op op het Leidseplein.

BOEK DIRECT MET KORTING

 

 

 

 

 

 

Apollo Hotel Utrecht City Centre

Ons hotel ligt in het hart van het centrum van Utrecht, 300 meter van Utrecht Centraal Station. Ga je naar een concert bij Tivoli Vredenburg naast ons hotel, of ontdek jij overdag de oude grachten? Ga voor een citytrip op jouw manier.

BOEK DIRECT MET KORTING

 

 

 

 

 

 

 

Parkeerplek vinden

City centre hotels zijn de perfecte uitvalsbasis voor een uitstapje naar een grote stad. We snappen dat een parkeerplek vinden een lastige kan zijn. Bekijk daarom voor Apollo Museumotel Amsterdam hier de opties voor parkeren en hier voor Apollo Hotel Utrecht.

 

Atijd korting bij Apollo?

Wil je áltijd profiteren van korting in onze hotels? Dat kan ook! Je maakt een account aan voor de Best Buy, zodat je tot 15% korting krijgt op het goedkoopste tarief. Maak hier een account aan.