Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega op de afdeling Finance. Jij gaat nauwkeurig te werk en je hebt soepel contact met je collega's. Mik jij daarnaast altijd nét dat beetje hoger? Dan ben jij onze nieuwe:

Assistant Financial Controller | Fulltime

Baan

FULLTIME

Cijfers en tabellen, gegevens en details. Hier ligt jouw passie. Processen analyseren en verbeteren, hier haal jij voldoening uit. Ben jij dit? Welkom bij Apollo & Leonardo Hotels.

HOE ZIET JOUW DAG ALS ASSISTANT FINANCIAL CONTROLLER ERUIT?
Je gaat uitgerust achter je bureau zitten, een goede kop koffie naast je. Je bent scherp. Geconcentreerd. Je checkt met je team wat iedereen op de planning heeft en je zorgt dat alle vragen die vanuit het team en de hotels komen zo snel mogelijk beantwoord worden. Jij bent als Assistant Financial Controller verantwoordelijk voor het aanleveren van management rapportages, het beheer van (sub)-administraties, codering, controle en analyse van aangeleverde financiële gegevens van meerdere hotels/BV’s. Je staat dan ook in nauw in contact met de Hotel Managers maar ook met de diverse afdelingen om te zorgen dat alle financiën op orde zijn. Samen met een Financial Controller begeleid je een team van 6 medewerkers en 2 stagiaires. In deze functie rapporteer jij direct aan de Head of Finance Nederland & België. Je standplaats wordt het kantoor van onze Support Office bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Daarnaast bezoek je ook regelmatig je collega´s in de andere hotels. In verband met coronamaatregelen wordt er op dit moment deels vanuit huis gewerkt. Je inwerkperiode zal op kantoor zijn.

WAT MAAKT JOU DE PERFECTE KANDIDAAT?

 • Jij hebt ervaring in het voorbereiden van periodieke afsluitingen en het opstellen van Managementrapportages
 • Jij bent gemotiveerd en verliest nooit het resultaat uit het oog
 • Jij hebt feeling met gastvrijheid én met cijfers
 • Jij weet alles van hotelsystemen en boekhoudsystemen
 • Jij spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

SUPPORT OFFICE
Een jonge, frisse, eigenwijze hotelketen, die het nét wat anders aanpakt. Dat is Apollo & Leonardo Hotels. Een no-nonsense werkwijze is wat ons kenmerkt. Apollo & Leonardo Hotels opereert in de Benelux en beschikt over 16 hotels. Wij zijn onderdeel van Fattal Hotel Group, één van de snelst groeiende hotelketens in Europa en Israël, met meer dan 200 hotels en 40.00 hotelkamers, verspreid over meer dan 100 bestemmingen. De medewerkers van ons Support Office voeren werkzaamheden gerelateerd aan hun discipline uit voor al deze hotels. Zowel Sales, Marketing, Revenue, Finance en Human Resources zijn gecentraliseerd en werken overkoepelend voor de hotels in de Benelux. Een vaste werkplek? Daar doen wij niet aan! De medewerkers van deze afdelingen bezoeken regelmatig de verschillende hotels en werken zo nu en dan in het kantoor van Support Office bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Geen dag ziet er hetzelfde uit en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend!

WAT WERKEN BIJ APOLLO & LEONARDO HOTELS ZO TOF MAAKT?

 • Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit!
 • Mooie kortingsregelingen bij hotels en restaurants van Apollo & Leonardo Hotels in Nederland & in het buitenland, ook voor je familie.
 • Flexibel werken met een laptop van de zaak.
 • Trainingen kan je volgen via de Apollo & Leonardo Academy.
 • Weet Waar je Werkt Experience; een gratis nacht verblijf in 1 van onze hotels voor 2 personen.
 • Gebruik van collectieve zorg- en schadeverzekeringen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Via Bedrijfsfitness Online kun je korting krijgen op sporten bij diverse sportscholen.

 

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Geïnteresseerd? Solliciteer direct of stel je vragen via jobs@apollohotels.nl.

Human Resources