Steek jij graag je handen uit de mouwen? Wij zijn op zoek naar duizendpoot die ons komend hoogseizoen kan versterken!

Medewerker Poolbar/Afwas

Baan

BESCHIKBAAR PER MEI 2021
OPROEPKRACHT

APOLLO HOTEL VELUWE DE BEYAERD
Onze gasten zullen de sfeer in Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd omschrijven als relaxed en gezellig. Naast onze prachtige oude boerderij als restaurant en knusse Hooijbergbar heeft het hotel faciliteiten als een buitenzwembad en het naastgelegen outdoor terrein Veluwe Events. De nabijheid van zowel nationaal Park de Hoge Veluwe, de Hanzestad Harderwijk als wel het Veluwemeer biedt onze gasten vele opties voor binnen- én buiten activiteiten. Weet jij onze gasten dagelijks weer met een flinke portie energie op pad te sturen? Dan zijn wij echt op zoek naar jou als energieke, enthousiaste en bovenal gastvrije Poolbar/afwas Medewerk(st)er.

WAT GA JIJ DOEN?
Als medewerker poolbar/afwas ben jij een echte duizendpoot die ons komend hoogseizoen komt helpen. De werkzaamheden zullen vooral rond ons nieuwe verwarmde buitenzwembad plaatsvinden, gezien dit weersafhankelijk is doen wij ook een beroep om te assisteren in de spoelkeuken. Jij bent het gezicht van onze nieuwe poolbar en voorziet onze gasten van heerlijke gekoelde dranken, kleine hapjes en zorgt ervoor dat het zwembad ten alle tijden spic en span is! Ben jij gastgericht, vind je het leuk om met mensen te werken en vind je het geen probleem om je mouwen op te stropen in onze spoelkeuken? Solliciteer dan direct op de vacature voor medewerker poolbar/afwas.

WAT MAAKT JOU ONZE NIEUWE POOLBAR MEDEWERKER?

  • Jij hebt een hands-on mentaliteit en werkt graag in teamverband;
  • Je weet prioriteiten te stellen en assisteert ook graag op andere afdelingen;
  • Jij bent flexibel in werktijden en bent beschikbaar in de weekenden;
  • Je staat open om te leren om een echte F&B professional te worden;

WAT WERKEN BIJ APOLLO HOTEL VELUWE DE BEYAERD ZO TOF MAAKT?

  • Je komt terecht in een team met fantastische collega’s welke jouw energie en passie voor gastvrijheid delen;
  • Via onze eigen Apollo | Leonardo Academy werken wij d.m.v. verschillende trainingen graag aan jouw toekomst en ontwikkeling;
  • Ervaar zelf hoe het is om onze gast te zijn tijdens de Weet Waar je Werkt Experience;
  • Gek op voordeel? Bij Apollo & Leonardo Hotels geniet jij met hoge korting van onze hotels en restaurantconcepten zoals de Bierfabriek en de Harbour Club;
  • Ook familie en vrienden maken via ons ‘Apollo Friends’ programma gebruik van de beste deals;
  • Extra voordelen als: collectieve zorg- en schadeverzekeringen en korting bij diverse sportscholen via Bedrijfsfitness Online.

Kan jij niet wachten om bij ons te starten? Solliciteer direct en ontdek wat Apollo Hotel Veluwe de Beyeard jou te bieden heeft!

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Geïnteresseerd? Solliciteer direct of stel je vragen via jobs@apollohotels.nl.