Heb jij passie voor het F&B vak en wil je stage lopen in een schitterende omgeving? Dan ben je bij Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd aan het juiste adres!

F&B Management Stagiair(e)

Stage

BESCHIKBAAR PER JUNI 2021

APOLLO HOTEL VELUWE DE BEYAERD
Voor zowel een relaxte als actieve break op de Veluwe zijn gasten aan het goede adres bij Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd. Pal naast het hotel vind je buiten Nationaal park de Hoge Veluwe en het Veluwemeer ook Veluwe Events, het meest uitdagende outdoor terrein van Nederland! Vooral voor de zakelijke gast is dit met oog op teambuilding dé ideale combinatie. Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd is onderdeel van Apollo & Leonardo Hotels: een jonge en frisse hotelketen met ruim 220 hotels in heel Europa en Israël. Wij pakken het nét iets anders aan en zijn een tikje eigenwijs. Dit zie je terug in de manier waarop wij met onze gasten omgaan, maar ook zeker in de manier waarop we onze stagiaires behandelen. Als snelgroeiende hotelketen kunnen wij uitstekende doorgroeimogelijkheden bieden, het is dan ook onze doelstelling om van elke stage iets bijzonders en misschien wel iets blijvends te maken.

HOE ZIET JOUW DAG ALS F&B MANAGEMENT STAGIAIR(E) ERUIT?
Tijdens jouw stage ben je de rechterhand van onze F&B Manager en Supervisor. Samen met hem ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de F&B afdelingen bestaande uit ons restaurant de Veluwse Huyskamer, de Hooijbergbar, groot terras én verschillende meeting-zalen. Naast de hotelfaciliteiten is er ook nog Veluwe Events waar aansluitend op de outdoor activiteiten de nodige barbeques en feestavonden voor worden georganiseerd. Met zoveel verschillende F&B outlets is er altijd wat te doen!

Binnen het hotel ben jij de contactpersoon voor de F&B-afdeling en schakel jij met en binnen de verschillende afdelingen. Daarnaast organiseer je F&B vergaderingen en woon je de wekelijkse sheet-meeting bij. Je helpt bij met het maken van de roosters, analyseert de gast-tevredenheid en bedenkt ideeën om onze service tot een hoger niveau te brengen

Tijdens je stage voer je ook algemene- en Duty management taken uit. Samen met de andere Management stagiaire(s) ga je werken aan interessante projecten, met als doel de verbetering van de service binnen het hotel. Daarvoor werk je nieuwe procedures uit en sluit je aan bij verschillende management vergaderingen.

WAT MAAKT JOU DÉ PERFECTE AANVULLING VAN ONS TEAM?

 • Je hebt passie voor het restaurant vak!;
 • Je bent sociaal, flexibel en werkt graag samen;
 • Je houdt van aanpakken;
 • Je wilt alles uit je stage halen wat erin zit;

10 REDENEN DIE STAGE LOPEN BIJ APOLLO & LEONARDO HOTELS ZO TOF MAAKT!

 • Jij werkt hard dus investeren wij in jou; bijvoorbeeld door jou te laten deelnemen aan de Tailor Made Traineeship (TMT), een op maat gemaakte stageplek met je eigen Senior MT lid als coach, ontwikkeld als vliegende start voor jouw carrière!
 • Je krijgt als stagiair de kans om aan trainingen van Apollo & Leonardo hotels deel te nemen.
 • Je krijgt als HBO student een stagevergoeding van 600 euro bruto per maand inclusief onkosten.
 • Bij ons heb je goede doorgroeimogelijkheden, zelfs in het buitenland!
 • Je kunt gebruik maken van de “staff-rate” als je wilt overnachten in een van de hotels (ook in het buitenland)
 • Je familie en vrienden kunnen gebruik maken van de Friends & Family rate.
 • Zolang je bij ons stage loopt kun je met 50% korting eten en drinken bij de lekkerste F&B concepten!
 • Je krijgt een gratis overnachting voor twee personen met ontbijt in het hotel waar je werkt; de Weet Waar je Werkt experience!
 • Via Bedrijfsfitness Online kun je korting krijgen op sporten bij diverse sportscholen.
 • Interne communicatie en urenregistratie lopen via handige appjes op jouw smartphone, die bieden je dus veel duidelijkheid en gemak!

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Geïnteresseerd? Solliciteer direct of stel je vragen via jobs@apollohotels.nl.