Een drukke dag vandaag maar jij weet het overzicht te behouden. Als duizendpoot draag jij op verschillende afdelingen je steentje bij én ben jij de rechterhand van onze Hotel Manager! Ben jij de ambitieuze stagiair die wij zoeken? Welkom bij Apollo & Leonardo Hotels!

General Management/Duty Management Stagiair(e)

Stage

BESCHIKBAAR PER AUGUSTUS 2021

APOLLO HOTEL VELUWE DE BEYAERD
Gasten die lekker willen relaxen óf vergaderen zijn aan het goede adres bij Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd. Dit paviljoenhotel bestaat uit meerdere gebouwen, welke met elkaar verbonden zijn via de bostuin. Pal naast het hotel vind je Veluwe Events, het grootste outdoor terrein van Nederland! Hier kunnen gasten lasergamen, quad rijden of Airsoft spelen. Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd is onderdeel van Apollo & Leonardo Hotels: een jong en frisse hotelketen. Wij pakken het nét iets anders aan en zijn een tikje eigenwijs. Dit zie je terug in de manier waarop wij met onze gasten omgaan, maar ook zeker in de manier waarop we onze stagiaires behandelen. Als snelgroeiende hotelketen kunnen wij uitstekende doorgroeimogelijkheden bieden, het is dan ook onze doelstelling om van elke stage iets bijzonders en misschien wel iets blijvends te maken.

HOE ZIET JOUW DAG ALS GENERAL/DUTY MANAGEMENT STAGIAIR(E) ERUIT?
Jij bent een duizendpoot! Jij bent zeer flexibel en springt bij waar nodig is. Drukte in het restaurant? Dan ben jij daar te vinden! Een grote groep op aankomst? Jij staat bij de Front Office om te assisteren met het inchecken. Jij bent een veel-gezien gezicht in het hotel, want jij houdt goed in de gaten wat er allemaal gebeurt. Jouw input wordt gewaardeerd! Met jouw oog voor detail zie je verbeterpunten, welke je bespreekt met de General Manager. Tevens zul jij zijn rechterhand zijn en aansluiten bij management vergaderingen, de notulen verzorgen en helpen met het opstellen en aanscherpen van verschillende procedures. Een creatieve oplossing heb jij al bedacht! Klachten? Ook daar weet jij wel raad mee want jij bent gastgericht én hebt een luisterend oor. Kies jij voor een stage als General/Duty Manager, dan weet je zeker dat geen dag hetzelfde zal zijn!

Alle afdelingen binnen het hotel staan open voor jou, maar ook buiten het hotel krijg je de kans om mee te kijken op verschillende afdelingen zoals Marketing, Accounting of Sales.

WAT MAAKT JOU DÉ PERFECTE AANVULLING VAN ONS TEAM?

 • Je bent sociaal, flexibel en werkt graag samen.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je houdt van aanpakken.
 • Onregelmatige werktijden? Geen probleem voor jou!
 • Je wilt alles uit je stage halen wat erin zit.
 • Je kunt zelfstandig te werk gaan.

10 REDENEN DIE STAGE LOPEN BIJ APOLLO & LEONARDO HOTELS ZO TOF MAAKT!

 • Jij werkt hard dus investeren wij in jou; bijvoorbeeld door jou te laten deelnemen aan de Tailor Made Traineeship (TMT), een op maat gemaakte stageplek met je eigen Senior MT lid als coach, ontwikkeld als vliegende start voor jouw carrière!
 • Je krijgt als stagiair de kans om aan trainingen van Apollo & Leonardo hotels deel te nemen.
 • Je krijgt een stagevergoeding van 600 euro bruto per maand inclusief onkosten.
 • Bij ons heb je goede doorgroeimogelijkheden, zelfs in het buitenland!
 • Je kunt gebruik maken van de “staff-rate” als je wilt overnachten in een van de hotels (ook in het buitenland)
 • Je familie en vrienden kunnen gebruik maken van de Friends & Family rate.
 • Zolang je bij ons stage loopt kun je met 50% korting eten en drinken bij de lekkerste F&B concepten!
 • Je krijgt een gratis overnachting voor twee personen met ontbijt in het hotel waar je werkt; de Weet Waar je Werkt experience!
 • Via Bedrijfsfitness Online kun je korting krijgen op sporten bij diverse sportscholen.
 • Interne communicatie en urenregistratie lopen via handige appjes op jouw smartphone, die bieden je dus veel duidelijkheid en gemak!

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Geïnteresseerd? Solliciteer direct of stel je vragen via jobs@apollohotels.nl.