Ben jij als toekomstige manager opzoek naar een stage waarbij je uitgedaagd wordt en veel verantwoordelijkheid krijgt? Welkom bij Apollo & Leonardo Hotels!

Rooms Division Management Stagiair(e)

Stage

BESCHIKBAAR PER AUGUSTUS 2021
 

LEONARDO HOTEL AMSTERDAM REMBRANDTPARK
Inmiddels is het Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark niet meer weg te denken uit Amsterdam-West! Op de 17e verdieping van het 18-verdiepingen tellende hotel, vind je ons restaurant; Floor17! Hier maakt onze chef de lekkerste gerechten klaar, terwijl onze gasten genieten van het geweldige uitzicht. Op ons dakterras worden leuke evenementen georganiseerd! Altijd al gedroomd van een yoga-sessie of een potje ijshockey op 85 meter hoogte? Bij Floor17 wordt je droom werkelijkheid! Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark is onderdeel van Apollo & Leonardo Hotels. Als snelgroeiende hotelketen kunnen wij uitstekende doorgroeimogelijkheden bieden. Het is dan ook onze doelstelling om van elke stage iets bijzonders en misschien wel iets blijvends te maken.

HOE ZIET JOUW DAG ALS ROOMS DIVISION MANAGEMENT STAGIAIR(E) ERUIT?
Als Rooms Division Management Stagiair(e) ben jij nauw betrokken bij de Front Office- en Housekeeping afdeling. Verder ga je aan de slag met algemene management- en Duty management taken. Met 446 kamers is er in dit hotel genoeg te leren!

Tijdens jouw stage ga je het Front Office team assisteren met de dagelijkse taken. Je helpt je Front Office collega’s met het in- en uitchecken en informeren van hotelgasten. Daarnaast ondersteun je het Housekeeping team met het uitvoeren van kwaliteitscontroles en kijk je kritisch naar de verschillende Housekeeping- en Front Office procedures en SOP’s. Tijdens jouw stage zal jij ook optreden als Duty Manager. In deze rol zal jij je bezighouden met veiligheidsprocedures,  kamer-gerelateerde problemen en klachtenafhandeling.

Verder werk je samen met de andere Management stagiaires aan interessante projecten, met als doel de verbetering van de service binnen het hotel. Daarbij bedenk en zet je nieuwe procedures op en sluit je aan bij verschillende management vergaderingen.

WAT MAAKT JOU DÉ PERFECTE AANVULLING VAN ONS TEAM?

 • Je bent sociaal, flexibel en werkt graag samen;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je houdt van aanpakken;
 • Je wilt alles uit je stage halen wat erin zit;
 • Je kunt zelfstandig te werk gaan!

10 REDENEN DIE STAGE LOPEN BIJ APOLLO & LEONARDO HOTELS ZO TOF MAAKT!

 • Jij werkt hard dus investeren wij in jou; bijvoorbeeld door jou te laten deelnemen aan de Tailor Made Traineeship (TMT), een op maat gemaakte stageplek met je eigen Senior MT lid als coach, ontwikkeld als vliegende start voor jouw carrière!
 • Je krijgt als stagiair de kans om aan trainingen van Apollo & Leonardo hotels deel te nemen.
 • Je krijgt als HBO student een stagevergoeding van 600 euro bruto per maand inclusief onkosten.
 • Bij ons heb je goede doorgroeimogelijkheden, zelfs in het buitenland!
 • Je kunt gebruik maken van de “staff-rate” als je wilt overnachten in een van de hotels (ook in het buitenland)
 • Je familie en vrienden kunnen gebruik maken van de Friends & Family rate.
 • Zolang je bij ons stage loopt kun je met 50% korting eten en drinken bij de lekkerste F&B concepten!
 • Je krijgt een gratis overnachting voor twee personen met ontbijt in het hotel waar je werkt; de Weet Waar je Werkt experience!
 • Via Bedrijfsfitness Online kun je korting krijgen op sporten bij diverse sportscholen.
 • Interne communicatie en urenregistratie lopen via handige appjes op jouw smartphone, die bieden je dus veel duidelijkheid en gemak!

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Geïnteresseerd? Solliciteer direct of stel je vragen via jobs@apollohotels.nl.