Jij barst van de ideeën. Een pakkende tekst heb jij zo geschreven en de volgende toffe post op onze Social Media-kanalen zit al in jouw hoofd. Herken jij jezelf hierin? Welkom bij Apollo Hotels & Leonardo Hotels!

Marketing Stagiair(e) - Regio Breda

Stage

BESCHIKBAAR PER JANUARI 2022

APOLLO HOTELS & LEONARDO HOTELS
Als Marketing Stagiair(e) werk je voor onze keten bestaande uit 16 hotels in Nederland en België. Wij hebben geen hoofdkantoor, maar de Marketing afdeling heeft een vast kantoor in Apollo Hotel Breda City Centre én Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Jouw werkdagen vinden voornamelijk plaats in ons Apollo Hotel Breda City Centre, echter ben jij net als wij lekker flexibel en bereid om zo nu en dan ook in één van onze andere hotels te werken. Je bent onderdeel van een jong en gemotiveerd Marketing team en ondersteunt in werkzaamheden die aansluiten op de marketingstrategie van onze hotels en restaurants.

Apollo Hotels & Leonardo Hotels is jong, fris, eigenwijs en anders! Dat uit zich in de benadering van onze gasten, onze no-nonsense werkwijze en zeker ook in de manier waarop wij met onze stagiaires omgaan.
Het is dan ook onze doelstelling om van elke stage iets bijzonders en misschien wel iets blijvends te maken.

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT IN HET MARKETING TEAM?
Geen dag is hetzelfde binnen het marketingteam van Apollo & Leonardo Hotels. Zo zorg jij het ene moment voor het beheer van de website, en werk je ’s middags aan een nieuwe (online) campagne. Is er belangrijk nieuws te melden? Dan zorgen we dat het persbericht direct wordt verstuurd naar de landelijke media.

Ben je creatief? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Elk product van Apollo Hotels & Leonardo Hotels is anders, waardoor je jouw enthousiasme en creativiteit onbeperkt kunt inzetten. Tijdens je stage beheer jij de websites en onze Social Media-kanalen van onze merken. Hebben onze gasten vragen over één van de hotels? Dan beantwoord jij deze op een correcte manier via onze online customer service. Openen we een nieuw restaurant? Jij helpt mee met de marketingcampagne! Daarnaast zorg jij dat de volgende nieuwsbrief klaarstaat om uitgestuurd te worden. Hebben jouw media-uitingen deze week voor meer websitebezoekers gezorgd?  Eén ding is zeker, jouw creaties blijven in de toekomst zichtbaar in onze hotels!

WAT MAAKT JOU DÉ PERFECTE AANVULLING VAN ONS TEAM?

 • Een leuke tekst staat bij jou zo op papier.
 • Je bent ondernemend & creatief.
 • Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Heb je affiniteit met social media en online marketing? Dat is helemaal te gek.

10 REDENEN DIE STAGE LOPEN BIJ APOLLO & LEONARDO HOTELS ZO TOF MAAKT!

 • Jij werkt hard dus investeren wij in jou; bijvoorbeeld door jou te laten deelnemen aan de Tailor Made Traineeship (TMT), een op maat gemaakte stageplek met je eigen MT lid als coach, ontwikkeld als vliegende start voor jouw carrière!
 • Je krijgt als stagiair de kans om aan trainingen van Apollo & Leonardo hotels deel te nemen.
 • Je krijgt als HBO student een stagevergoeding van 600 euro bruto per maand inclusief onkosten.
 • Bij ons heb je goede doorgroeimogelijkheden, zelfs in het buitenland!
 • Je kunt gebruik maken van de “staff-rate” als je wilt overnachten in een van de hotels (ook in het buitenland)
 • Je familie en vrienden kunnen gebruik maken van de Friends & Family rate.
 • Zolang je bij ons stage loopt kun je met 50% korting eten en drinken bij de lekkerste F&B concepten!
 • Je krijgt een gratis overnachting voor twee personen met ontbijt in het hotel waar je werkt; de Weet Waar je Werkt experience!
 • Via Bedrijfsfitness Online kun je korting krijgen op sporten bij diverse sportscholen.
 • Interne communicatie en urenregistratie lopen via handige appjes op jouw smartphone, die bieden je dus veel duidelijkheid en gemak!

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Geïnteresseerd? Solliciteer direct of stel je vragen via jobs@apollohotels.nl.