Een bos rozen of een knuffel teddybeer met hartjes is niets voor jullie? Ga voor een spectaculair uitzicht over de skyline van Amsterdam, of juist een romantische wandeling over de Veluwe. Kies dit jaar voor een Valentijnsdag die jullie beide heerlijk vinden! Hieronder kun je onze Valentijnsarrangementen vinden:

Valentijn in Almere

Liefde is... eten en drinken! Op Valentijnsdag is geen plek beter dan Apollo Hotel Almere City Centre, want daar hebben  jullie alle tijd voor elkaar én een heerlijk Boerderijkippetje van Bierfabriek Almere.

Valentine's on the Canals

Bij Apollo Hotel Amsterdam zorgen we voor romantiek. Altijd al Valentijnsdag in Amsterdam willen vieren? Grijp je kans en geniet van een arrangement in een Design Suite, op een unieke plek in Amsterdam.

Valentine's in the Sky

Je wilt je partner dit jaar écht verrassen en met een bijzonder uitje komen? Bij Ramada Apollo Amsterdam Centre verzekeren wij je van een geslaagde Valentijnsdag, op 85 meter hoogte!

Valentijn aan Zee

Uitwaaien op het strand, dineren in de duien en daarna lekkeer uitslapen. Jullie gaan voor een nachtje weg naar IJmuiden aan Zee, waar je in Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach kiest uit twee Valentijnsarrangementen.

Verliefd in Breda

Vanaf Apollo Hotel Breda City Centre bereik je het bourgondische centrum van Breda binnen no-time in. Maar ook wij hebben aan jullie gedacht. Op de luxe kamer vind je een flesje bubbels en een plankje chocolade.

Sweet Valentine

Tijdens jullie verblijf in Crowne Plaza Den Haag - Promenade bereik je in 10 minuten het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Liever binnen blijven? Geniet van de wellness onder het hotel en een luxe kamer!

Romantisch Groningen

Met z'n tweeën naar het Hoge Noorden? In Apollo Hotel Groningen zorgen wij voor de romantiek, een flesje bubbels en een 3-gangen diner. Verder laten we jullie met rust en geniet je van de omgeving!

Veluwse Valentine

Even bijkomen op de Veluwe! Bij Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd  kan het. Een avondje voor de open haard, een romantische wandeling en shared dining is wat jullie hier te wachten staat!

Q-time in Papendrecht

Je wilt niets liever dan een nachtje de deur uit en even ontspannen. In Apollo Hotel Papendrecht snappen we dat. We verzorgen jouw complete verblijf inclusief faciliteiten, in een Suite of Clubkamer!