Om de website juist te weergeven, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteer

Valkenburg is een stad in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het is een geliefde bestemming voor veel reizigers. Dat is ook niet gek. Valkenburg is een charmante vestingstad tussen de mosgroene heuvels. Als je niet beter wist, zou je twijfelen of je in Zuid-Frankrijk bent. Het gebied staat bekend als een wieler- en wandelstad door de combinatie van natuur, heuvels en een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes.

Cauberg

Dat Valkenburg een vaak gekozen bestemmig is door fietsers, komt mede door de Cauberg. De bekendste berg van Nederland. Meerdere malen is de Cauberg onderdeel geweest van het WK wielrennen. Nog steeds is de Cauberg voor veel wielrenners de klim om te trotseren. Eenmaal op de top van de heuvel, kom je aan bij wellnessresort Thermae 2000. Een World of Wellness met thermaal water uit eigen bron, aangeboord in de Cauberg.

Bourgondische gastvrijheid in Valkenburg

Zuid-Limburg gaat samen met bourgondische gastvrijheid. Limburgers maken tijd voor een hapje en een drankje. Dat merk je direct met je bezoek in Valkenburg. Aan de voet van de Cauberg, ligt het Grendelplein. Het plein net buiten de oude stadsmuur zit geklemd tussen de Cauberg en de Heunsberg. Het is het kloppend hart van Valkenburg met terrasjes, kroegjes en restaurants.

Limburgse Mergelgrotten

Je klikt je helm stevig vast en kijkt voor de laatste keer of je verlichting werkt. Achter de gids verdwijn je een donker zwart gat in. Wat je aan het doen bent? Grotbiken door eeuwenoude mergelgroeve. Onder Zuid-Limburg ligt een gangenstelsel van meer dan 250 kilomter. Je kent het misschien van de wereldberoemde kerstmarkten, maar je hebt veel meer keuze voor avonturen in de grotten. Heel onwerkelijk. Maar daarom, wat een herinnering! Pas wel op voor je hoofd!

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

reserveren

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
reserveren
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst