Op zoek naar een vergaderlocatie in Amsterdam? Ga voor vergaderen op 85 meter hoogte of op de grachten van Amsterdam. Zoek je liever de rust op, maar wil je wel dichtbij de stad zijn? Ook daarvoor ben je aan het juiste adres! Plan je meeting in de duinen van IJmuiden aan Zee of met een uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Klik verder voor bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam.

Apollo Hotel Amsterdam

Wij organiseren graag je meeting in ons hotel. Kies jij de Boardroom voor een efficiënte vergadering of huur je de schitterende ruimte in de Ballroom, waar tot 300 mensen in kunnen? We organiseren graag je meeting in Apollo Hotel Amsterdam

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Je bent op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam, die goed te bereiken is. Plan nu je vergadering op 85 meter hoogte in Amsterdam West. Met een uniek uitzicht over de stad vergader je in onze Skylounges. En hebben jullie zin in een break? Lunch of dineer in Floor17 of relax in het Rembrandtpark. Plan nu je meeting of event in Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark!

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Op slechts 12 autominuten van Amsterdam ligt, in de Vinkeveense Plassen, Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam en Event Centre Vinkeveen. Vieren jullie een groots uitje? Of ben je op zoek naar een kleinere ruimte voor een meeting? Plan jouw meeting in het gloednieuwe Event Centre Vinkeveen!

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach

Wil je een meeting combineren met een teambuildinguitje op het strand? Voor iedere meeting of bijeenkomst hebben we een ruimte. Onze Conference & Event Floor heeft ruimte voor 900 personen. Kom je met een kleine of grote groep? Onze 14 zalen kunnen we aan elkaar koppelen voor iedere gewenste ruimte. Vraag een offerte aan voor een meeting bij Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach.

Vergaderen doe je bij Apollo

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam