Best Buy

De voordelen wanneer je boekt via onze website

Bekijk

De dagen zijn ingekort en het eerste autoraam is weer gekrabd. De koude wintermaanden zijn aangebroken. Dit betekent gelukkig ook dat de feestdagen eraan komen. Wij hebben de kerstliedjes weer in het hoofd zitten, maar jij hebt nog geen idee wat je dit jaar gaat doen tijdens de feestdagen. Daarom hebben we een aantal arrangementen speciaal voor de feestdagen uitgezocht. Relaxed uitwaaien aan de kust tijdens een frisse wandeling in IJmuiden. Of ga je voor een uitgebreid kerstdiner op de Veluwe?

Op de Veluwe

Bij kerst denk je natuurlijk aan mooie winterlandschappen vol bomen en gloeiende vlaktes. Heb je dit beeld voor je? Denk er nog een rendier bij en het beeld van Kerst op de Veluwe is compleet. Natuurlijk is een witte kerst niet vanzelfsprekend. Gelukkig is de Veluwe ook zonder sneeuw adembenemend. Een flinke wandeling in de natuur na jouw kerstdiner? Goed idee!

Aan het strand

In IJmuiden vier je de feestdagen aan het strand. Na een kerstdiner struin je met het hele gezin inclusief huisdier over het lange strand. Met Oud & Nieuw proost je samen op het nieuwe jaar. Duik jij op 1 januari de zee in voor een nieuwjaarsduik? It's just 150 footsteps away!

locatie of hotel

reserveren

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
reserveren
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst