Ontdek de Nederlandse natuur en steden. Dit doe je natuurlijk te voet! Lekker slenteren door de mooiste steden van Nederland of een stevige wandeling door het Nederlandse polderlandschap of de bossen op de Veluwe. Onze hotels zijn net zo verschillend als onze gasten en daarom kun je ook om lekker te wandelen bij ons terecht.

Apollo TOP wandelhotels

Onze hotels zijn verspreid over heel Nederland. Vele verschillende natuurgebieden en steden dus vele wandelmogelijkheden. Alle Apollo Hotels staan vlakbij een unieke plek met een eigen charme waar je zeker geweest moet zijn! Of je nou een fanatieke wandelaar bent of een fanatieke shop till you dropper, bij onze hotels is een wandelmogelijkheid die bij jou past.

Shop till you drop hotels

Ben jij een echte shop till you dropper? Dan ben ook jij een echte wandelaar. Want hoe kan je beter shoppen dan te voet? Den Haag, Groningen, Utrecht en Breda hebben een ruim winkelaanbod en zijn de perfecte steden om de hele stad door te slenteren en winkel in en winkel uit te gaan.

Amsterdam

“The city that never sleeps”. In Amsterdam niet alleen een uitdrukking. Amsterdam is ook echt een stad die nooit slaapt. Als je overdag de stad in gaat, bruist het van de toeristen, winkelende mensen en cultuur liefhebbers. Maar ook 's avonds en 's nachts ontbreekt het niet aan uitgaansgelegenheden en mensen die een drankje gaan doen of het bruisende nachtleven gaan ontdekken. In Amsterdam kun je echt alle kanten op en beter dan te voet, kun je Amsterdam niet beleven.

Verassende natuur hotels

Hou jij van de Nederlandse vlakte en het fietsen in de veelzijdige natuur die Nederland te bieden heeft? Ook daarvoor ben je bij Apollo Hotels aan het goede adres. Omdat onze hotels zo verspreid door Nederland staan, is het natuurgebied overal anders en is er voor ieder wel iets.

Vinkeveen

 In Vinkeveen zit je pal naast de Nederlandse wateren. De Vinkeveense Plassen. Een super relaxte plek om tot rust te komen tijdens een mooie wandeling langs het water.

Papendrecht

Binnen 10 minuten ben je bij de beroemde molens van Kinderdijk. Een plek waar je geweest moet zijn. De Biesbosch is een bijzonder natuurgebied en de perfecte stek om te wandelen.

Veluwe

Loop over de Veluwse heide, langs het Veluwe meer of ga de bossen in. Niet alleen mensen houden van deze natuur. Het is een woongebied voor een groot aantal dieren. Je kunt er van alles tegenkomen.

Oostvaardersplassen

Vanuit Lelystad en Almere ben je zo aan de oostvaardersplassen. Een groot gebied met alleen maar polder aan het water. Een betere locatie om te wandelen, is er bijna niet.

locatie of hotel

reserveren

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
reserveren
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst