Ontdek de Nederlandse natuur en steden. Dit doe je natuurlijk te voet! Slenteren door de mooiste steden van Nederland of een stevige wandeling door het Nederlandse polderlandschap en de bossen op de Veluwe. Onze hotels zijn verspreid over heel Nederland. Ieder op een unieke plek met een eigen charme en fijne wandelroutes. 

Stadswandeling 

Ben jij een echte city tripper? Dan ben ook jij een echte wandelaar. Hoe kun je een stad beter ontdekken dan te voet? Den Haag, Groningen, Utrecht en Breda zijn perfect voor een uitgebreide wandeling door het centrum. Zo ontdek je de fijnste plekken van deze historische steden. Daarnaast hebben de steden een ruim winkelaanbod voor een dagje shoppen.

Wandelen door de natuur 

Je wandelt liever in alle rust door de mooiste plekken van het land. Ook dan heb je keuze genoeg. Ontdek bijvoorbeeld het grootste natuurgebied van Nederland; de Veluwe. Wandelen door de bossen, langs wateren en de uitgestrekte heidevelden. Of overnacht in ons hotel in Vinkeveen, aan de Vinkeveense Plassen. Een wandeling langs de wateren kan tijdens jouw verblijf niet ontbreken.

Of trek je wandelschoenen aan tijdens je overnachting in Lelystad of Almere voor een wandeling langs de beroemde Oostvaardersplassen. Hier sta je oog in oog met bijvoorbeeld de Konikpaarden. De Wereldberoemde molens van Kinderdijk mogen niet op jouw lijst ontbreken tijdens je verblijf in Papendrecht. Binnen 10 minuten rijd je naar het uitgestrekte wandelgebied, een Hollandser plaatje bestaat niet. 

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam