Jouw leven word steeds drukker, voller en er zijn altijd dingen die je nog ‘moet’ doen. Op tijd een moment voor jezelf is daarom extra belangrijk. Heb je wel eens een wellness bezocht? Het maakt jouw hoofd helemaal leeg en bovendien is het goed voor de weerstand. Dat is pas zen!

BEKIJK ALLE WELLNESS ARRANGEMENTEN

Een overnachting in een wellness hotel is dé manier om te onthaasten en alles lekker overzichtelijk te krijgen. Wij hebben diverse wellness hotels op de mooiste plekken in Nederland. Van bruisend Den Haag tot de rustige Veluwe.

Wellness op de Veluwe

Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd vind je in een prachtig bosrijke omgeving. Via een mooie fietsroute van 5 minuutjes ben je bij de Vernieuwde Zwaluwhoeve. Een hele dag spa en wellness en 's avonds onder de wol bij Apollo Hotels. 

Wellness aan zee

Je hebt een prachtige strandwandeling gemaakt maar je bent blij om terug in het hotel te zijn. Nu is het namelijk jouw tijd om te relaxen. In onze sauna en stoomdouche van Apollo Hotel IJmuiden sluit je jouw ogen en denkt aan niets. Die combinatie van strand en rust doet je goed. Je zoekt een wellness met meer luxe faciliteiten en behandelingen? Crowne Plaza Den Haag - Promenade ligt aan de rand van Scheveningen. Onder het hotel vind je een luxe wellness, fitness en spa, gratis voor onze hotel gasten.

Hier word je helemaal zen

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam